BB Prive BB Prive

Huisregels

HUISREGELS KLANTEN

1. Er wordt bij BB privé geen geweld gebruikt

2. Iedereen ( seks werker, leidinggevende en klant ) gaan met respect met elkaar om bij BB privé

3. Er word bij BB privé geen drugs / alcohol gebruikt

4. Het is verboden steek-vuurwapens in bezit te hebben , bij constatering wordt direct de politie ingeschakeld

5. Er worden geen handelingen verricht zonder condoom. Blijkt dit wel het geval te zijn leidt dat tot permanente verwijdering van BB privé

6. Er word zorgvuldig omgegaan met de privacy van de seks werkers.

7. In de gang staat een kast met alle folders van instanties waarmee je contact op kan nemen met bijvoorbeeld vragen over je gezondheid

8. De seks werkers mogen ten aller tijden een klant en/ of seksuele handeling weigeren.

9. De seks werker mag niet gedwongen worden tot het gebruik van alcohol/ drugs.

10. Wij zijn stipt met de tijd!

11. Restitutie is niet mogelijk in geval de eerste 10 minuten van uw reservering reeds verstreken zijn, de dame reeds aangeraakt of uitgekleed is, u ongepast gedrag vertoont, de dame zich niet veilig voelt op een andere manier ongeschikt is, de dame de boeking weigert i.v.m. een gebrek aan hygiëne .
In dergelijke situaties wordt u gevraagd om de tijd die u reeds heeft doorgebracht met de dame te vergoeden, met een minimum van 30 euro. Deze annuleringskosten worden gevraagd om de dame te compenseren voor haar voorbereidingstijd en eventuele andere klant die ze heeft laten lopen.

12. Het is te allen tijde ten strengste verboden om de dame naar haar privé-gegevens te vragen, zoals haar echte naam, telefoonnummer of andere persoonlijke informatie. Bij ondermijning van deze voorwaarde zullen strikte maatregelen worden genomen.